Friday, April 13, 2012

11.04.2012

Heihopsti,

Selleks loenguks oli meil tarvis rühmaga koostada mõistekaart (mille ma ka eelnevalt üles riputasin) ning analüüsida ühte filmi. Meie valisime filmiks "Beginners". Film oli huvitav. Ühest küljest pani mõtlema, samas aga nagu jälle mitte. Filmis analüüsisime peategelast Oliveri, kes oli oma elus natuke segaduses, kuna ta ema suri ja isa otsustas lõpuks "kapist välja tulla" ning gay'ks hakata.
Loengus meie oma analüüsi ettekandma ei pidanud:)

11.aprilli loeng oli minu esimene kontakttund. See loeng jättis väga põneva mulje. Loengus rääkisime täiskasvanute erinevatest rollidest. Samuti mõtisklesime erinevate õppimiste kohta.
Meie grupi ülesandeks oli analüüsida "Huvipõhist õppimist". See oli jälle väga huvitav, sest suhtlesime uute inimestega ning saime oma mõtteid jagada ja võrrelda neid teiste omadega.

Loengu lõpus jagati meid uutesse gruppidesse, et harjuda töötama erinevates gruppides ning saime järgmiseks nädalaks uued kodused ülesanded. Ma veel muud ei ütle, mis täpselt tegema peab (seda loete järgmises postituses), kuid nii palju ütlen, et minu ülesandeks on uurida "kogemustest" lähtuvat õpiteooriat.

Tšaukii!!! :P


No comments:

Post a Comment